PACE 2022: Dekati SUV hibrid ringkas Volvo XC90 B5 AWD Inscription Plus, pelbagai tawaran menarik

0
66

Acara Premium Auto Car Expo (PACE) anjuran paultan.org kembali tahun ini, dengan akan berlangsung pada 19-20 Mac di Setia City Convention Centre (SCCC). Sepanjang dua hari ia berlangsung, anda akan dapat menikmati pelbagai tawaran untuk kereta premium bukan sahaja baru, tetapi juga terpakai.

Bagi yang membeli kenderaan di acara ini, anda bukan sahaja akan disediakan dengan pelbagai kelebihan dan hadiah menarik, tetapi juga yang lebih penting, adalah penjimatan yang diperoleh daripada pengecualian cukai yang masih lagi berlangsung sehingga 30 Jun ini, iaitu 50% bagi kenderaan CBU dan 100% bagi kenderaan CKD.

Banyak mannequin baru akan berada di acara ini, dan salah satu daripadanya adalah Volvo XC90 B5 AWD Inscription Plus, yang baru sahaja diperkenalkan bulan lalu. Model ini menggantikan varian T5 AWD Momentum, dan datang dengan senarai kelengkapan yang sama seperti XC90 Recharge T8 AWD Inscription Plus (PHEV), tetapi didatangkan dengan penggerak hibrid ringkas yang mempunyai kuasa keseluruhan 245 hp dan 350 Nm tork.

Pada bahagian luar, barangan yang diberikan secara customary adalah termasuk pakej penggayaan Inscription, rim 10 cabang 20 inci dengan tayar 275/45, lampu hadapan LED penuh dengan Active High Beam dan Active Bending Lights serta DRL LED, sementara di dalam pula terdapat tempat duduk yang dibalut kulit Nappa, kawalan pendingin hawa empat zon dengan corong di baris kedua dan ketiga, sistem infotainmen Sensus Connect, pengecas telefon tanpa wayar serta sistem bunyi Bowers & Wilkins 1,400 watt dengan 19 pembesar suara.

Setiap kenderaan yang ditempah di PACE akan didatangkan dengan baucar bernilai RM2,500 daripada rakan niaga kami. Ini termasuk baucar RM500 untuk filem pelindung cat kenderaan (Kuziq Glanz), baucar RM500 bagi filem penapis haba (V-Kool), baucar RM500 bagi penapis udara (Blueair), baucar RM500 untuk kerusi kanak-kanak (Recaro Kids) dan baucar RM500 untuk produk gaya hidup Ogawa.

Jenama yang ikut serta juga membawakan barisan kenderaan terpakai yang berkualiti, dan pembeli akan menerima baucar bernilai RM1,000 daripada PACE, mengandungi dua baucar rawak RM500 daripada Kuzig Glanz, V-Kool, Blueair atau Recaro Kids.

Tawaran menarik ini tidak sekadar berakhir di situ kerana selain tawaran daripada jenama terlibat dan baucar tersebut, pembeli di PACE 2022 juga berpeluang untuk memenangi 10 unit telefon pintar bernilai RM3,500 setiap satu. Lebih menarik, ada hadiah utama berupa pakej percutian bernilai RM25,000 untuk seorang pelanggan bertuah dan pasangan. Perinciannya ada di sini.

Jenama lain yang akan menyertai PACE 2022 adalah seperti Mercedes-Benz (melalui Hap Seng Star), BMW, MINI (melalui Auto Bavaria), Volkswagen, Jaguar, Land Rover, Ford dan Hyundai. Bukan setakat kereta, BMW Motorrad dan Harley-Davidson juga akan berada di acara ini. Jadi, jangan lupa, 19 dan 20 Mac ini!

Source link