Proton PJ lancar laman internet baharu – jadual pandu uji, tempahan atas talian, hantar ke rumah dan banyak lagi

0
3
Sponsored:

Proton Petaling Jaya, pusat 3S yang dikendalikan oleh Regal Motors, telah pun melancarkan laman internet baharu yang menawarkan lebih banyak kemudahan yang lebih menyenangkan buat para pelanggan yang tidak mahu berkunjung ke bilik pameran disebabkan Covid-19. Menerusi laman internet ini, pelanggan boleh melihat mannequin kereta yang mereka inginkan, memandu uji dan membelinya serta dihantar dengan selamat hingga ke depan pintu rumah.

Laman internet terbabit juga menyediakan spesifikasi dan perincian ciri untuk setiap mannequin Proton, serta pelanggan boleh memuat turun semua brosur tersebut. Jika ingin merasai pengalaman memandu mannequin yang diminati, pelanggan boleh menjadualkan sesi pandu uji, dan kereta itu akan dihantar terus ke rumah atau pejabat anda. Untuk keselamatan tambahan, unit pandu uji tersebut akan disanitasi sebelum dan selepas setiap kali sesi pandu uji, dan semua penasihat jualan telah dilengkapi vaksinasi dan juga memakai facemask dan face defend.

Bukan itu sahaja, anda juga boleh membuat tempahan menerusi dalam talian, dan penasihat jualan akan membantu anda untuk proses pembelian yang selanjutnya – dan jika mahu, kereta yang ditempah itu boleh dihantar terus ke pintu rumah anda. Pelanggan juga boleh menikmati promosi dalam talian rasmi yang sama memandangkan pusat 3S ini adalah pengedar konvensional.

Tetapi jika anda mahu berkunjung terus ke bilik pameran, bolehlah ke Proton Petaling Jaya yang terletak di Jalan Bersatu 13/4, Part 13, Petaling Jaya.Source link

Sponsored: